Utan järn och hjärna

Är extremt trött efter en stressig dag. Dessutom hittade jag nyss mina järntabletter som jag borde ha ätit sedan förra veckan eftersom jag pumpades på en halvliter blod. Bra jobbat Katti! Lite extra trötthet vill vi ha!

Panikintervjuad brud med dålig framförhållning

Man skulle kunna säga att detta har varit en fullspäckad dag. Man skulle också kunna säga att det har varit en effektiv dag.

#Panikanledning nr 1:
När jag skulle sova igår kom jag på att jag skulle på kurs, Mr jobbar eftermiddag och förskolan stänger innan jag hinner hem.

#Panikanledning nr 2:
Det var första arbetsdagen efter en veckas ledighet = noll koll i Kattis huvud.

#Panikanledning nr 3:
Jag har ingen tid till det men jag har en stackars student som jag ska handleda.

#Panikanledning nr 4:
Chefen upplyste mig, men en halvtimmas varsel, om att jag skulle bli intervjuad för ett nyhetsinslag (ni kan ju räkna ut hur det gick).

#Panikanledning nr 5:
Nu kollapsade min hjärna så jag slutar rabbla.

Nu kör vi!

Okej! Nu är jag redo att låta er komma hit istället. Lite mer har jag lärt mig om att designa bloggen, men som ni ser är det långt kvar till en snygg design. Men shit the same! Jag säger som min kylskåpsmagnet så länge... nästan...

Vi kan inte båda se bra ut. Det är antingen jag eller bloggen.

Så kan det gå

Metrobloggen läggs ner och jag provar nya vägar. Om jag orkar och kommer på ett smidigt sätt, kanske jag lägger över lite gamla inlägg här. Problemet är bara att mina gamla godingar blev 368 A4 sidor när jag la in det i Word.

Med andra ord: Jag satsar på nytt i första hand!

RSS 2.0